Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ Ηλεκτρονική εφημερίδα: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΓΚΟΥΜΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 6Ης ΥΠΕ ΣΤΟ Ν...

ΠΕΡΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ Ηλεκτρονική εφημερίδα: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΓΚΟΥΜΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 6Ης ΥΠΕ ΣΤΟ Ν...: "Επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γκούμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Μολάων. Σε συζήτηση που έγινε με τον Διοικητή, το Διοικ..."

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΓΚΟΥΜΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 6Ης ΥΠΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ

Επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γκούμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Μολάων. Σε συζήτηση που έγινε με τον Διοικητή, το Διοικητικό Συμβούλιο, γιατρούς, διοικητικό προσωπικό και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου ο κ. Γκούμας στάθηκε αυστηρά σε συζητήσεις γύρω απο οικονομικά στοιχεία, ενώ απέφευγε συστηματικά συζητήσεις που σχετίζονταν με τις υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και την προσφορά του Νοσοκομείου Μολάων. Σε ερώτημα εκπροσώπου εργαζομένων αν γνωρίζει ότι το νοσοκομείο καλύπτεται μόνον απο έναν οδηγό ασθενοφόρου απάντησε ότι "δεν είσαστε το μόνο" (νοσοκομείο). Τόσο από την πλευρά της Διοίκησης όσο και απο την πλευρά όλου του προσωπικού επισημάνθηκαν οι ιδιαιτερότητες της περιοχής σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες του "αγαθού υγεία" που οφείλουν να προσδιορίζουν τη λειτουργία ενός νοσοκομείου Όπως ήταν φυσικό τέθηκε το ερώτημα της "τύχης" του νοσοκομείου σχετικά με τις επικείμενες συγχωνεύσεις. Η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν ακόμα ληφθεί αποφάσεις αλλά απαιτείται "αναδιάταξη". Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

ΠΕΡΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ Ηλεκτρονική εφημερίδα: Επιστολή του Συλλόγου Εργαζομένων προς το Δήμο Μον...

ΠΕΡΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ Ηλεκτρονική εφημερίδα: Επιστολή του Συλλόγου Εργαζομένων προς το Δήμο Μον...: "Επιστολή απέστειλε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων προς τον κ. Τριχείλη Ηρακλή, Δήμαρχο του Δήμου Μονεμβασίας και ζη..."

Επιστολή του Συλλόγου Εργαζομένων προς το Δήμο Μονεμβασίας

Επιστολή απέστειλε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων προς τον κ. Τριχείλη Ηρακλή, Δήμαρχο του Δήμου Μονεμβασίας και ζητά συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούν αμοιβαία για τις εξελίξεις που αφορούν το νοσοκομείο και να συντονίσουν ενδεχόμενες ενέργειες.

ΥΠΕΡΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και ΟΧΙ χρέους: Γράφει ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


το νοσοκομείο μας