Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 2Ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ/15.6.2016 ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

                                                                                                                 Μολάοι 13/6/2016
                                                                                                                 Α.Π. 23

Θέμα: Πρόσκληση σε συμβούλιο

Στο γραφείο του συλλόγου την Τετάρτη στις15/6/2016 και ώρα 1μ.μ. καλείσθε να προσέλθετε για συμβούλιο με τα εξής θέματα:

1) Εξοπλισμός γραφείου του Συλλόγου, δημιουργία επίσημης σελίδας συλλόγου διετίας 2016-2018 (διευκρινίστηκε ότι δεν θα δαπανηθούν χρήματα για τη δημιουργία σελίδας στα social media ή οπουδήποτε αλλού παρά μόνο για την αγορά υπολογιστή και εκτυπωτή. Εγκρίθηκε ομόφωνα)

2) Προγραμματισμός αιμοδοσίας (Εγκρίθηκε ομόφωνα)

3) Αίτημα συνάντησης με Διοικήτρια, Αν. Διοικητή, Προϊστάμενες Διευθύνσεων ( Η Μανωλάκου επεσήμανε ότι πρέπει και πρότεινε  να προηγηθεί συνάντηση με το προσωπικό ανά κατηγορία.  Εγκρίθηκε ομόφωνα και εξουσιοδοτήθηκε η Πρόεδρος να καταρτίσει πρόγραμμα συναντήσεων)

4) Αίτημα Δ.Σ. για το σημαντικό θέμα που προέκυψε στο αναισθησιολογικο λόγω παραιτήσεων δυο απο τους τρεις μόνιμους γιατρούς. (Εγκρίθηκε ομόφωνα)

5) Επιστολή και αίτημα προς τη Διοίκηση για διατήρηση, ενίσχυση παράταση των συναδέλφων και συνεργατών ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και ΚΕΛΠΝΟ.(Εγκρίθηκε ομόφωνα)

6) Αίτημα για τις ατομικές συμβάσεις προς τους αρμοδίους (Διευκρινίστηκε ότι αφορά αίτημά μας για πλήρη απασχόληση όσων εργαστούν με ατομικές συμβάσεις εργασίας)

7) Καταστάσεις παρουσίας και υπογραφών εργαζομένων ( Πρόταση της Προέδρου να μεταφερθούν απο το χώρο που βρίσκονται τώρα έξω απο το τηλεφωνικό κέντρο στα γραφεία του κάθε τμήματος.  Ομόφωνα)

8) Προτάσεις μελών διαλογική συζήτηση.

Προτάσεις Μανωλάκου Φωτεινής, Μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων
                                                                                                                   Μολάοι 15.6.2016
                                                                                                                            Α.Π. 25
ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ
1 Τα πρακτικά πρέπει να σημειώνονται χειρόγραφα κατά τη συνεδρίαση και να υπογράφονται απο όλα τα μέλη και να δίνεται αντίγραφ.  Στη συνέχεια να καταχωρούνται επίσημα στο βιβλίο συνεδριάσεων Δ.Σ. (εγκρίθηκε ομόφωνα)
2. Ολα τα εξερχόμενα και εισερχόμενα έγγραφα πρέπει να κοινοποιούνται σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. Συνεπώς ο Γεν. Γραμματέας θα εκδίδει 7 αντίγραφα και θα τα κοινοποιεί στα μέλη. (Εγκρίθηκε. Η Κρέζου δεν θέλει αντίγραφο)
3. Σε κάθε επόμενη συνεδρίαση να διαβάζονται τα επίσημα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίασης όπως αυτά έχουν καταγραφεί στο βιβλίο συνεδριάσεων Δ.Σ. προς ενημέρωση των μελών. Την ευθύνη των αποφάσεων εκ του νόμου φέρει ολόκληρο το Δ.Σ. και ως εκ τούτου πρέπει να γνωρίζουμε όλοι τα σχετικά. (εγκρίθηκε)
4. Οι πόρτες του Σωματείου πρέπει να είναι ανοιχτές για όλους πολύ δε περισσότερο για τα μέλη του Δ.Σ. Αρα θα πρέπει να δοθούν κλειδιά σε όλους.  Αν σκοπεύετε να συνεχίσετε τους τραμπουκισμούς του προηγούμενου Δ.Σ. να το κοινοποιήσετε να το γνωρίζουμε. (δεν εγκρίθηκε.  Κρέζου, Μπούτσαλη, Παναγάκος, Βύσσια ψήφισαν ΚΑΤΑ)
5. Να εκδοθούν αντίγραφα του καταστατικού του Σωματείου και να διανεμηθούν στο σύνολο του προσωπικού. (Εγκρίθηκε ομόφωνα μετά τις αντιρρήσεις που διατυπώθηκαν σχετικά με το κόστος απο την Κρέζου)
6. Αν δεν έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή των πρακτικών της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης να δοθεί το βιβλίο συνελεύσεων στη γραμματέα της συνέλευσης η οποία είναι και η μόνη υπεύθυνη προκειμένου να την ολοκληρωσει γιατί όπως μας πληροφόρησε δεν έχει καταχωρήσει την εισήγησή μου την οποία υποτίθεται ότι δεν προλάβαινε να γράφει και μου τη ζήτησε εγγράφως.
7. Επίσης εκκρεμεί ένα έγγραφο που είχα δώσει για πρωτοκόλληση στην προηγούμενη γραμματέα και εκ παραδρομής απ ότι μου είπε δεν το είχε καταχωρήσει.  Να καταχωρηθεί στο βιβλίο με αυτή τη σημείωση.
8. Προσωπικό ασφαλείας.  Το προηγούμενο διάστημα επι προεδρίας του Δ.Σ. της Αντας Αρώνη ζήσαμε την απόλυτη αντισυναδελφική και αντισυνδικαλιστική δράση.  Αυτό που είδαμε ήταν η πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου να βάζει πάντα τον εαυτό της προσωπικό ασφαλείας κάτι που είδαμε να συνεχίζεται και με το τωρινό Δ.Σ. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Κανένας εργαζόμενος δεν είναι αναντικατάστατος και το προσωπικό ασφαλείας μπαίνει εκ περιτροπής.  Να σταματήσει λοιπόν αυτή η κάλυψη των απεργοσπαστών φίλων σας.  Το Σωματείο οφείλει να διαθέτει αριθμό και ειδικότητες εργαζομένων και όχι να βγάζει ονομαστικά το πρόγραμμα του προσωπικού ασφαλείας.  Το Τμήμα Προσωπικού είναι αυτό που βγάζει τα προγράμματα σύμφωνα με το νόμο. (Κατά πλειοψηφία πλην της Μανωλάκου ψηφίστηκε η πρόταση της Προέδρου να στείλει έγγραφο στην ΠΟΕΔΗΝ. Η Μανωλάκου ανέφερε ότι ο νόμος είναι σαφής.  Ολα προβλέπονται στο Ν. 1264/1982 και πρέπει να τηρούνται.)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


το νοσοκομείο μας