Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ



ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ
                                                                                                                        Μολάοι 24-2-2014
Η κατάσταση στον τόπο μας κάθε μέρα χειροτερεύει και περισσότερο.  Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ.  Ειδικά η περιοχή μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.
ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ για τους αγρότες με σκοπό την υποταγή τους και το ξεπούλημα της γης τους.
ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ για τους δασκάλους που μαθαίνουν γράμματα και την ιστορία στα παιδιά μας.
ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ για τη Δημόσια Υγεία που συνεχώς υποβαθμίζεται μέχρι την τελική διάλυση και την εξόντωση τη δική μας που αν δεν έχουμε λεφτά θα πεθαίνουμε στο δρόμο.
ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ που βγαίνουν στη ζωή και η μόνη τους προοπτική ειναι η ανεργία.
ΦΟΡΟΙ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ.
Για όλα αυτά, υπεύθυνοι είναι το μνημονιακό καθεστώς και οι εκπρόσωποί του, που στόχο έχουν να μας υποτάξουν, να μας τρομοκρατήσουν και να μας πείσουν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός απο το να βλέπουμε τηλεόραση και να μη μιλάμε.
Μας θέλουν αναξιοπρεπείς, υποταγμένους, με διαβρωμένη συνείδηση, για να πετύχουν το σκοπό τους που είναι το ξεπούλημα της χώρας μας και εμάς των ιδίων.
Απάντηση σε όλα αυτά δίνουν οι συλλογικοί μαζικοί αγώνες.  Οι αγρότες στα “μπλόκα” που έστησαν, οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων, οι εκπαιδευτικοί, οι γιατροί και εργαζόμενοι στον ΕΟΠΥΥ, οι καθαρίστριες, οι σχολικοί φύλακες κ.λ.π. με τις κινητοποιήσεις τους,  οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μολάων, μαζί με τους πολίτες, με τη συμμετοχή τους στη μεγάλη κινητοποίηση της Αθήνας που ήταν πρωτοφανής.
Δυνάμωσε η φωνή μας και ενόχλησε τους δήθεν “σωτήρες” μας που φοβήθηκαν και αποφάσισαν να ασκήσουν τρομοκρατία, έστησαν διώξεις αγωνιστών αγροτών, εκπαιδευτικών, υγειονομικών.  Ήρθε και η σειρά της Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων  του Νοσοκομείου Μολάων, επειδή αγωνίζεται δυναμικά για τη λειτουργία του Νοσοκομείου.  Με ξεδιάντροπο τρόπο, με λασπολογία και παράνομες και καταχρηστικές πράξεις τη διώκουν πειθαρχικά και τη μετακινούν στο Νοσοκομείο της Σπάρτης.
Ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής, Τουριστικών Επαγγελμάτων, με τις ενέργειές του, σκοπό έχει να σκορπίσει την τρομοκρατία στους εργαζόμενους, να τους φιμώσει και να τους καθυποτάξει.  Ισως μπερδεύει το ξενοδοχείο με το νοσοκομείο.
Κάθε φωνή που υψώνεται και κάθε αντίσταση πρέπει να σβήσει, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος πυρκαγιάς του λαϊκού αισθήματος που θα βάλει φρένο στα σχέδια τους που είναι η διάλυση του Νοσοκομείου.
Στο πρόσωπο της Αντιπροέδρου του Συλλόγου χτυπιέται η Δημοκρατία, χτυπιέται το δικαίωμά μας  να απαιτούμε και να διεκδικούμε Δημόσια Δωρεάν Υγεία, χτυπιέται το δικαίωμά μας να αγωνιζόμαστε και να υπερασπιζόμαστε τα κοινωνικά αγαθά.

Μας βρίσκουν πάλι μπροστά τους μαζί με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΑΓΙΚΗ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


το νοσοκομείο μας