Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Θα συνεχίσουμε αγωνιστικά τιμώντας την εμπιστοσύνη σας



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
                                                                                                                                6/6/2016

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους  που κάτω απο αντίξοοες συνθήκες και κλίμα τρομοκρατίας που έχει επιβάλλει, τα δυο τελευταία χρόνια, η διοίκηση μαζί με τους βαστάζους της,  στήριξαν την παράταξή μας και το αποτέλεσμα υπερέβη τις προσδοκίες μας.
Οι θέσεις των εκπροσώπων εργαζομένων δεν αποτελούν αξιωματικές θέσεις ούτε θέσεις προάσπιστης προσωπικών συμφερόντων, αλλά θέσεις «υπηρεσίας»  των επαγγελματικών και οικονομικών συμφερόντων του συνόλου των εργαζομένων.
Με αυτό το πρόταγμα και αυτή την ανιδιοτελή φιλοσοφία υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη την οποία μας δείξατε με την ψήφο σας.
Ελπίζουμε το νέο Δ.Σ. που προέκυψε απο τις τελευταίες εκλογές της 1/6/2016 δεν θα ακολουθήσει τις ιδιοτελείς, αντικαταστατικές και αντισυναδελφικές τακτικές της πλειοψηφίας του προηγούμενου Δ.Σ.
Επειδή, εκτός των άλλων, η διαφάνεια και η πλήρης ενημέρωση των συναδέλφων αποτελεί προτεραιότητα για μας, με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι στο μπλόγκ «περι νοσοκομείο Μολάων» θα καταγράφονται όλες οι προτάσεις στο Δ.Σ. και τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


το νοσοκομείο μας